Anna May van der Feen

Fluit
De geboren Zeeuwse Anna May van der Feen (1999) studeert dwarsfluit aan het Conservatorium van Amsterdam bij Kersten McCall. In 2014 won zij de tweede prijs op het Benelux fluitconcours. Het jaar daarop won ze de eerste prijs, de publieksprijs en een optreden met het TY Zeeuws Kamerorkest tijdens het Eastman Concours.

Anna May heeft meerdere keren als soliste bij orkesten mogen optreden. In 2018 speelde zij samen met het JeugdOrkest Nederland en hoboïste Ilona Ingels het concerto voor fluit en hobo van Antonio Salieri. In januari 2019 heeft ze tijdens de nieuwjaarsconcertreeks samen met het Zeeuws Orkest het concertino voor fluit en orkest van Cecile Chaminade mogen uitvoeren. In het najaar van 2019 mocht ze een aantal keren soleren met het Nederlands Kamerorkest. Naast de fluit is zang een grote liefde van deze zeer getalenteerde Zeeuwse en u zou haar zomaar nog eens tijdens het festival tegen kunnen komen met een prachtige jazz standard…

Details

  • Artiest

    Anna May van der Feen
  • Instrument

    Fluit

Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

Een initiatief van

Kamermuziek Zeeland

‘Music is the expression of the movement of the water, the play of curves described by changing breezes.’

- Claude Debussy

Contact