zaterdag 29 juni

INSTORE – Jorge Daniel Ruiz Peña – GEWEEST

Jorge Daniel Ruiz Peña speelt op 29 juni een instore mini concert bij de Drukkerij in Middelburg. Dit doet hij om 15.00 uur. Jorge Daniel Ruiz Peña is een hoboïst, saxofonist, arrangeur en componist geboren in Santiago de Cuba.

Jorge Daniel Ruiz Peña speelt op 29 juni een instore mini concert bij de Drukkerij in Middelburg. Dit doet hij om 15.00 uur.

Jorge Daniel Ruiz Peña is een hoboïst, saxofonist, arrangeur en componist geboren in Santiago de Cuba. Hij begon zijn hobostudie in zijn geboorteplaats aan het Esteban Salas Conservatorium en studeerde af met een bachelordiploma aan de Universiteit voor de Kunsten in Havana.

Hij voltooide zijn master hobo aan het Fontys Conservatorium in Nederland en als freelancer is hij actief in de muziekindustrie. Hij is lid van het Aires tropicales Quintet, plaatsvervangend hoboïst van Zuid Nederland Philharmonie, lid van Netflix NL en hoboleraar bij CKE in Eindhoven, Nederland.

Zijn veelzijdigheid stelt hem in staat om vloeiend in vele muzikale genres te spelen en hij heeft ongelooflijk veel energie op het podium!


Ook onderdeel van passepartout, losse tickets:

€ Gratis

gratis


Details

 • Datum

  zaterdag 29 juni
 • Aanvang

  15.00
 • Adres

  Markt 51
 • Plaats

  Middelburg
 • Locatie

  De Drukkerij

gratis