Bunschotenfonds investeert in verdere professionalisering Stichting Kamermuziek Zeeland.

woensdag 27 december 2023

Het Bunschoten Fonds steunt de klassieke-muziekcultuur in Nederland door organisaties in de cultuursector met een aantoonbaar groeipotentieel te steunen in hun continuïteit en zelfredzaamheid.
Daartoe worden er, na een selectieproces van nationale aanvragen, twee organisaties geselecteerd die een doorlichtingsonderzoek door het Londense bureau Cause4 moeten ondergaan, waarna één van de twee wordt uitgekozen.

Wij zijn blij u te kunnen melden dat voor 2024 Stichting Kamermuziek Zeeland als winnaar uit de bus is gekomen!

Bureau Cause4 zal de stichting begeleiden in de opzet en realisatie van het komende festival met als thema ‘Nederlandse kunstenaars op het wereldtoneel’, en de verdere ontwikkeling van de activiteiten van de Stichting.