zaterdag 08 juli

Rondje Regio 3 – Ongewoon Bach (Kortgene)

Geniet van 3 concerten op 3 unieke locaties in de regio Bevelanden, of kies er 1 uit. Bijvoorbeeld het concert in Kortgene.

16.30 uur Nicolaaskerk, Kortgene (Kerkgang 2)

Ongewoon Bach!
We eindigen deze tocht in de Nicolaaskerk in Kortgene! De oudste kerk van Noord-Beveland, mooiste muzikale bestemming met zijn bijzondere goede akoestiek. De plek waar de Bevelanden tot leven komt, geniet van onze festivalmusici in een van de Brandenburgse concerten en het geliefde concert voor 2 violen van J.S. Bach.

Bestel hieronder uw kaarten.

Andere concerten op deze dag die te combineren zijn:
11.30 uur Slot Oostende, Goes (Singelstraat 5)
14.00 uur Nicolauskerk, Wolphaartsdijk (Oostkerkestraat 1)
Let op: Hiervoor moet u apart kaarten bestellen!

11.30 uur Slot Oostende Goes
Lust u Belgisch Bier?
Onze zuiderburen staan al jaar en dag bekend om hun speciaalbier; Met een kleine knipoog naar onze onderlinge band en samenwerking, geniet u hier van een heerlijk ambachtelijk gebrouwen bier in combinatie met vrolijke muziek uit Vlaanderen van o.a. August de Boeck (Gebed), Dirk Brossé (Tango tout court) en Wilfried Westerlinck (Danza Nobile, Suite de Montsouris).

14.00 uur Nicolauskerk Wolphaartsdijk
Een ode aan de ‘zwarte’ Mozart, Joseph Boulogne Chevalier de Saint Georges, wiens carrière weleens heel anders had kunnen verlopen als hij van andere afkomst was geweest. We eren hem vandaag met onder meer het kwartet voor klavecimbel, viool, altviool en cello als ook zijn 2e sonate in A groot!Details

 • Datum

  zaterdag 08 juli
 • Aanvang

  16.30 uur
 • Plaats

  Kortgene
 • Locatie

  Rondje Regio Bevelanden

Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

Een initiatief van

Kamermuziek Zeeland

‘Music is the expression of the movement of the water, the play of curves described by changing breezes.’

- Claude Debussy

Contact